Klaar om de stad te veroveren!

Vigorous 1500 Innercity

Een 100 % elektrische scootmobiel voor het vervoer van 2 personen. De trike is standaard voorzien van luxe! Standaard heeft u lichtmetalen velgen, elektrische ramen, achteruitrijcamera en een radio met USB-aansluiting. De Vigorous Innercity is als scootmobiel geregisteerd. Met de trike mag u op de stoep rijden, op het fiespad en op de doorgaande weg met maximaal 45 km/h. Comfortabel,stil en milieuvriendelijk naar uw bestemming. Voor de koudere periodes is er standaard een kachel gemonteerd.   

Prima geschikt voor woon/werk verkeer, boodschappen doen of vrijetijd besteding. U heeft geen last van de milieuzones in de grote steden. Verder kunt u gratis parkeren op de stoep en u heeft geen parkeervergunning nodig!

Dit voertuig komt in aanmerking voor een WMO (Wet Maatschapelijke Ondersteuning) aanvraag.

Vraag uw gemeente naar de mogelijkheden voor een PGB (Persoons Gebonden Budget)! 

Een uitgebreide test kunt u bekijken via de link:

Test MOVE Vigorous 1500 S Line II Scooter Bikexpress
PDF – 9,1 MB 170 downloads

Meer informatie vindt u in de folder:

MOVE Vigorous folder V 2
PDF – 1,8 MB 134 downloads

Prijs:

Vanaf € 6315.00
Afleveringskosten vanaf € 325.00

Keurig thuisbezorgd met uitleg over het voertuig!

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

De Move Virgous Innercity kunnen we aanpassen naar uw behoefte in gebruik. 

Aanpassingen  zoals een binnengreep voor makkelijk instappen, stoelrails verlengers (ook voor makkelijke instap) en een laadvloer achterin voor bijvoorbeeld uw hond zijn bespreekbaar.

Meer accessoires op deze pagina

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

 Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 2500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal.Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.